Talojen kauneus
alkaa meiltä

Maalaus ja puhdistus
ammattitaidolla

Maalaukset ja pesut ammattitaidolla - yli 20 vuoden kokemuksella!

Tervetuloa tutustumaan maalaus- ja pesutöiden ammattilaiseen, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Olemme erikoistuneet kaikenlaisiin sisämaalaus- ja ulkomaalaustöihin sekä julkisivun pesuihin. Ympäristön huomioiminen on meille tärkeää, joten käytämme aina tehokkaita ja ympäristöystävällisiä menetelmiä julkisivun pesuihin. Kattojen pesu on myös erikoisalaamme, ja käytämme ammattilaisille tarkoitettuja puhdistusaineita, jotka sopivat kullekin kattotyypille. Kattojen maalaus on myös palveluihimme kuuluva työ, ja käytämme aina kullekin katolle soveltuvia maaleja.

Jos tarvitset laadukkaita maalaus- ja pesutöitä, ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua mielellämme!

Palvelumme

Referenssit

Ota yhteyttä

Julkisivujen pesupalvelut

Tarjoamme julkisivujen pesupalveluita erilaisille rakennuksille, kuten taloyhtiöille, liikekiinteistöille, kerrostaloille, omakotitaloille ja julkisille rakennuksille. Meidän koulutettu henkilökuntamme tuntee eri julkisivumateriaalit ja likatyypit, joten osaamme valita oikeat pesutekniikat ja -aineet juuri kyseisen julkisivun puhdistamiseen.

Meillä on myös joustavat aikataulut, joten voimme suorittaa pesut juuri sopivaan aikaan, joka sopii parhaiten asiakkaan tarpeisiin. Meidän tavoitteemme on aina tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja tyytyväisyyttä, joten panostamme erityisesti huippuluokan asiakaspalveluun.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja pyydä tarjous julkisivujen pesupalvelusta. Takaamme, että olet tyytyväinen lopputulokseen ja siihen, että julkisivusi näyttävät taas upeilta ja puhtailta!